Λίγα λόγια για εμένα

office1 (3)Ονομάζομαι Γιάννης Μακρής. Είμαι ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής με έδρα την Καλαμάτα. Έχω ειδικευθεί στην Ψυχιατρική (η οποία περιλαμβάνει και άσκηση  σε νευρολογία και παθολογία ) με συμμετοχή στην έρευνα και με δημοσιεύσεις σε διεθνή ιατρικά περιοδικά, με παράλληλη πολυετή εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία.

   Σπούδασα ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Έχω εργαστεί  στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αθηνών, σε τμήμα οξέων περιστατικών και στο Ψυχογηριατρικό Τμήμα Μποδοσάκειο Α’ , στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου, στη Νευρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών καθώς και στην Α’ παθολογική κλινική του 251 ΓΝΑ. Εππλέον διετέλεσα επιστημονικά υπεύθυνος στο Ψυχοδιαγνωστικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στην Καλαμάτα, με αντικείμενο τη  Διπλή Διάγνωση (συνοσηρότητα ψυχικής νόσου και εξάρτησης), την απεξάρτηση από αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια και Διαδίκτυο.

    Πιστεύω σε μια ανθρώπινη και συνολική προσέγγιση των προβλημάτων που προκύπτουν στη ζωή και προκαλούν ψυχικά συμπτώματα, όπως άγχος και θλίψη, και σε μια ειλικρινή και ενδυναμωτική θεραπευτική σχέση.

Στο ιστολόγιο αυτό θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με θέματα ψυχικής υγείας και συμβουλές. Δεν έχει το ρόλο υποκατάστασης της θεραπείας αλλά ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και κινητοποίησης ως προς την εύρεση λύσεων στα προβλήματα που σας απασχολούν.

*Δυνατότητα θεραπείας και στα αγγλικά (άριστη γνώση , Cambridge Proficiency in English)

 

2 Comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s